ТРИВАЄ ПРОЦЕС РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПЕРЕГІНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

12 жовтня 2021 року відділом економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму було проведено чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Перегінської територіальної громади до 2027 року.
Головою комісії, Вагилевичем В.М. було зазначено, що протягом трьох останніх місяців відділом було проведено плідну роботу з формування соціально-економічного аналізу та опитування серед жителів та ділового клімату громади з подальшим підведенням підсумків.
В ході зустрічі начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму Левицький В.О. презентував соціально-економічний аналіз розвитку громади та дослідження проведених анкетувань.
Було ознайомлено з динамікою процесів в економіці, соціальній сфері, культурі та спорті, демографії, з ситуацією із зайнятістю та безробіттям на території громади. Разом з тим, аналіз досліджень думки жителів громади та ділового клімату, було взято за основу для розробки SWOT-аналізу, а саме визначення сильних та слабких сторін, можливостей та загроз розвитку громади, що і було презентовано. За результатами SWOT-аналізу членами робочої групи проведено аналіз порівняльних переваг, вибір типу Стратегії та моделі розвитку, здійснювалась розробка SWOT-матриці.
Члени робочої групи активно долучились до обговорення питань порядку денного. Всі пропозиції та зауваження членів робочої групи було розглянуто та враховано для подальшої розробки Стратегії.
Робота над розробкою стратегічного документу триватиме і надалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *