Свято Міжнародного дня людей похилого віку у Територіальному центрі Перегінської селищної ради.

      30 вересня 2021року, напередодні святкування Дня людей похилого віку, працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Перегінської селищної ради, спільно з працівниками центральної міської бібліотеки Перегінської селищної ради, організували та провели захід « У мій сад завітала вже осінь». На свято були запрошені підопічні Терцентру та інші поважні гості нашої громади.

     З вітальними словами до присутніх звернулася  селищний голова  Ірина Богданівна Люклян, яка наголосила, що місцева влада робить все можливе,  щоб на схилі літ  люди відчували постійну увагу та турботу про них. Присутніх привітали заступник голови В. Л. Глинка та директор Територіального центру О. Ю. Бойко.

   Свято проходило у дружній та теплій атмосфері, де присутні ділились своїми спогадами, думками та  життєвим досвідом. Серед них вчителі – О.С. Кулик, Г.Ф. Коцан, аптекар – М.В.Депутат, бібліотекар – Я.В.Рошко, завідувач клубу – Д.Й Котик та інженер – С.Я.Романко.

    Ліричні вірші і сердечні слова ведучих Л.Мельник та О. Яцишинець чергувалися з музичними номерами та щирими привітаннями на адресу людей похилого віку у виконанні методиста народного дому Віти Олексій та солістки аматорського колективу «Маленькі бойки» Соломії Чічак.

       Завідувач ЦМБ Л.Б.Абрам звернулася зі словами подяки та побажаннями, щоб не лише в цей день, а й завжди присутні відчували повагу, шану, гордість, відданість любові…

     Після святкування відбувся обід, за який завдячуємо благодійникам: голові ТГ І.Б.Люклян, ФОП  Б.В Кулик, Н.Я Ляхович та іншим підприємцям, які долучилися до заходу.

    На завершення свята кожний запрошений отримав духмяний калач від ФОП С.М.Тринчук.     Тож всі причетні до організації свята сподіваються, що змогли зробити життя літніх людей, хоча б на один день яскравішим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *