Відділ земельних ресурсів та екології повідомляє

Протягом квітня-грудня місяця 2021року на території с. Небилів та с. Слобода Небилівська проводиться «Ремонт магістрального газопроводу «Пасічна- Долина2 Ду 500 км 28,9 – км 35,4 (довжиною 6500м.) з частковою заміною труб» (Додаток 1).
Відповідно до п.1 ст. 15 Закону України «Про правовий режим земель охоронних зон об’єктів магістральних трубопроводів» підприємства магістральних трубопроводів під час виконання капітальних та інших робіт з метою забезпечення безаварійної експлуатації магістральних трубопроводів без оформлення речових прав на земельні ділянки мають право:

  • облаштовувати під’їзні шляхи та пересуватися будь-яким видом транспорту і спеціальної техніки на об’єкти магістральних трубопроводів для їх технічного обслуговування та проводити інші земляні роботи, необхідні для забезпечення нормальної експлуатації об’єктів магістрального трубопроводу, за умови повідомлення про це власників або користувачів земельних ділянок та в подальшому приведення цих земельних ділянок у стан, придатний для використання за призначенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *