З метою забезпечення надання соціальних послуг громадянам

Станом на 12.05.2023 року разом здійснено виплат 63711 грн , з них: 7 866,69 грн виплата пільг на житлово-комунальні послуги особам з інвалідністю по зору: 1-ї гр..-50%, 2-ї гр..-40%, реабілітованим особам в розмірі 50% в межах бедж.соц.нормативів за умови відсутності субсидії; відшкодування пільг по електроенергії; відшкодування пільг по розподілу газу; 50 845,01 грн виплата компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі відповідно до постанови КМУ №859 від 23.09.2020 року; 5 000,00 грн одноразова мат. допом. мобілізованим особам або членам їхніх сімей.

Відділом ОЗ і СП:

–  проведена видача довідок про забезпечення твердим паливом учасникам Революції гідності (учасники АТО), учасників бойових дій, які брали участь у бойових діях проти зб.агресії Рос.Федерації – 15 довідок.

– проведено комплексне оцінювання індивідуальних потреб осіб, які потребують догляду.

– здійснено перевірку особових справ для призначення соціальних допомог, субсидій та пільг через ПК «Соціальна громада» – 84 допомоги (5 пільг, 6 субсидій).

– проведено обстеження та видано 5 актів

    Акт – обстеження матеріально – побутових умов для отримання пільг ( три)    

    Акт – встановлення факту здійснення догляду (два).

– передано до Івано – Франківського фонду захисту інвалідів 12 особових справ для забезпечення осіб з інвалідністю засобами технічної реабілітації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *