Відділ економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму та Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА інформують

ТРЕНІНГ:  “Енергетичний менеджмент у громадських будівлях”

          До уваги органів місцевого самоврядування

          З 17 по 31 травня поточного року Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу з метою оптимізації енергоспоживання в громадських будівлях і підвищення енергоефективності в регіоні загалом організовує тренінг “Енергетичний менеджмент у громадських будівлях”.

          Навчання орієнтоване на керівників і працівників державних установ та організацій, представників органів місцевого самоврядування, власників підприємств, енергоменеджмерів та всіх зацікавлених у підвищенні обізнаності в питаннях ефективного управління енергетичними ресурсами.

          Для участі у даному заході необхідно зареєструватись до 16 травня 2021 року за посиланням https://forms.gle/zQZut2xj9WMPzvbT6.

          Більш детальна інформація щодо тренінгу “Енергетичний менеджмент у громадських будівлях” знаходиться за посиланням:https://nung.edu.ua/index.php/heading/news/treninh-enerhetychnyy-menedzhment-u-hromadskykh-budivlyakh

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *