Хмельниччина проводитиме обласні змагання “Сила Духу Поділля”

З 17 по 18 серпня 2024 року в м. Хмельницький за адресою: вул. Проскурівська, 81, СК «Поділля» та вул. Прибузька, 3/1, Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа № 3 заплановано проведення відкритих обласних змагань «Сила духу Поділля» (далі – змагання), метою яких є:

– увічнення пам’яті Захисників та Захисниць України;

– соціальна адаптація та реінтеграція в цивільне життя;

– залучення військовослужбовців, ветеранів війни і членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України до розвитку спортивних осередків в громадах;

– фізкультурно-спортивна та психологічна реабілітація військовослужбовців, ветеранів війни і членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України;

 – залучення військовослужбовців, ветеранів війни і членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України до популяризації спорту, як інструменту реабілітації та соціальної інтеграції.

Реєстрація учасників змагань до 15 серпня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/LDugiFscGK64U3WQ8

Контактна особа: Ольга ПОЛІЩУК, заступник начальника – начальник відділу фізичної культури і спорту управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької ОДА (тел: 068-010-71-60).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *