Звітування поліцейського офіцера Перегінської ТГ за І півріччя 2024 року

Відбулося засідання виконавчого комітету на якому були присутні депутати обласного рівня, старостинський округ та громадськість.

Було розглянуто ряд питань, зокрема про заслуховування звіту поліцейського офіцера Перегінської ТГ за І півріччя 2024 року:

За поточне півріччя 2024 року відділенням поліції №2 (смт. Рожнятів) Калуським РВП ГУНП в Івано-Франківській області опрацьовано 537 повідомлень на спецлінію 102, які були зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події відділення поліції №2 (смт. Рожнятів) Калуським РВП ГУНП в Івано-Франківській області, які розглянуті згідно із Законом України «Про звернення громадян».

На території проживає 78 осіб, які перебувають на профілактичному обліку та з якими постійно проводяться профілактичні бесіди. За вище вказаний період задокументовано 380 адміністративних правопорушень у сфері громадської безпеки та у сфері безпеки дорожнього руху.

Станом на 08.07.2024 рік працівниками відділення поліції №2 (смт. Рожнятів) було розкрито 11 кримінальних правопорушень за різними статтями КК України.

Також на території обслуговування було проведено 5 відпрацювань на факт виявлення адміністративних і кримінальних правопорушень та здійснено охорону публічного порядку під час масових заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *