Відбулося засідання виконавчого комітету

На засіданні були присутні депутати обласного рівня, старостинський округ та громадськість.

Було розглянуто ряд питань, зокрема про роботу відповідальних за ведення військового обліку військовозобов’язаних і мобілізація до ЗСУ по Перегінській ТГ, про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Перегінської селищної ради, про підсумки проходження опалювального сезону 2023/2024 рр. та завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2024/2025 рр. Також розглядалися питання щодо погодження попереднього місця розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень у сфері державної реєстрації фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, про подання клопотання щодо присвоєння почесного звання України “Мати-героїня”.

Відділом охорони здоров’я та соціальної політики розглянуто питання щодо затвердження висновку органу опіки і піклування про доцільність визнання фізичної особи недієздатною та призначення опікуна.

Також розглядалися питання про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав та питання щодо затвердження надання статусу громадянина, який проживає, працює (навчається) на території населеного пункту, якому надано статус гірського.

За рахунок коштів Івано-Франківської обласної державної адміністрації отримано та передано обладнання для класу інформатики (персональні комп’ютери, інтерактивна панель та супутні матеріали) для Ясенського ліцею. Під час засідання виконавчого комітету було відкрито та освячено священнослужителями комп’ютерний клас для школярів.

Засідання традиційно розпочалося з хвилини мовчання та Державного Гімну України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *