До уваги представників мікро-, малих та середніх підприємств

Представники ММСП, що працюють у сферах:

• переробки (машинобудівна, меблева, харчова та легка промисловість тощо);

• креативних індустрій;

• логістики та транспорту;

• та інших секторах з потенціалом експорту або створення інновацій (освітні та медичні послуги, тощо).

Подати заявку на отримання гранту можна через сайт 100grants4smes.net.ua – з 16 січня до 11 лютого 2024 року.

ЄС та Німеччина нададуть 100 грантів українським підприємствам з експортним потенціалом та інноваційними ідеями, загальною сумою 1 мільйон євро.

У межах програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП ЄС і Німеччина нададуть 100 грантів по 10 тисяч євро українським мікро-, малим та середнім підприємствам з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом. Грантові кошти надаються для відновлення, підтримання темпів розвитку та збільшення стійкості зазначених категорій підприємств.

24 січня о 17:00 відбудеться онлайн презентація грантової програми, під час якої зацікавлені заявники зможуть більше дізнатись про умови участі в грантовій програмі, процедуру подачі на грант, а також отримати відповіді на запитання.

Для участі в онлайн презентації просимо зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/r5Su8FPagRWRXTA27.

Дані збирає та опрацьовує ГО «Легкий бізнес».

Довідково: 100 грантів по 10 000 євро кожен надаються у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua 

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Партнер з виконання – громадська організація EasyBusiness (ГО «Легкий бізнес»).

Зміст публікації є виключною відповідальністю EasyBusiness і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *