Сьогодні відбулося засідання сорок третьої (позачергової) сесії селищної ради восьмого демократичного скликання

На позачерговому засіданні сорок третьої сесії восьмого демократичного скликання були присутні депутати обласного рівня, старостинський округ та громадськість.

Було розглянуто ряд питань, зокрема про внесення змін до Програми протидії тероризму на території Перегінської селищної громади на 2023-2025 рр., про внесення змін до бюджету Перегінської територіальної громади на 2023 , про затвердження вартості харчування та встановлення батьківської плати за харчування у закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти громади, та здійснення безоплатного підвезення до місця навчання і додому здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти пільгових категорій та різне.

Також з нагоди відзначення дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування відбулося вручення обласними нагородами (“Лицар бойового чину”) працівникам та депутатам VIII демократичного скликання, які безпосередньо брали та беруть участь у бойових діях. Дякуємо, що обороняєте рідну землю, державу та оберігаєте кожного з нас!

Засідання традиційно розпочалося з хвилини мовчання та Державного Гімну України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *