Центр надання адміністративних послуг інформує

10 листопада 2023 року в Івано-Франківській області відбувся регіональний study-тур «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового регулювання та відновлення». Цей навчальний захід, організований управлінням цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні, за підтримки Уряду Великої Британії, через Посольство Великої Британії в Україні, став кроком у спільних зусиллях удосконалення системи надання адміністративних послуг шляхом обміну досвідом між адміністраторами центрів надання адміністративних послуг громад регіону.

Захід складався з трьох інфосесій, що відбувалися на різних локаціях, кожна з яких фокусувалася на конкретному рівні надання адміністративних послуг: сільському, селищному, міському.

Під час відкриття туру заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко підкреслив важливість розвитку мережі ЦНАПів, які забезпечують доступність громадян до державних послуг у всіх сферах суспільного життя та висловив подяку Програмі розвитку ООН (ПРООН) в Україні та Уряду Великої Британії і Посольству Великої Британіїі за співпрацю і системну підтримку у розвитку мережі ЦНАП регіону та передане матеріально-технічне забезпечення.

Леся Попелюх, регіональна координаторка ПРООН в Івано-Франківській області, коротко ознайомила учасників із напрямками співпраці та підтримки для області в межах Програми «Посилення стійкості громад в регіонах України».

На досягненнях у розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг Івано-Франківської області звернула увагу начальниця відділу розвитку електронних та адміністративних послуг управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА Оксана Данилюк, відмітивши, що вони є результатом роботи кожного з адміністраторів Прикарпаття.

За результатами заходу учасники висловили подяку Програмі розвитку ООН в Україні, Уряду Великої Британії, посольству Великої Британії в Україні, спікерам за можливість в межах одного заходу ознайомитися з роботою сільського, селищного та міського ЦНАПів та практичними аспектами надання соціальних адмінпослуг, послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану та паспортних документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *