Рожнятівська територіальна громада приймала представників органів місцевого самоврядування в рамках тижня протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі

Рожнятівська територіальна громада 1 серпня приймала представників органів місцевого самоврядування Калуського району в рамках тижня протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

Модерувала подію Ірина Крамчанінова, регіональна консультантка ІФ РВ АМУ, яка працює в проєкті “Муніципалітети на шляху до ЄС”. Вона наголосила на важливості забезпечення безпеки в цифровому світі для територіальних громад, що є передумовою забезпечення ефективної онлайн-комунікації з ключовими стейкхолдерами та розвитку інструментів відкритого врядування.

Тренінг на тему інформаційної гігієни та безпеки в кіберпросторі і соціальних мережах провів Назар Клюфінський, старший інспектор відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області. Під час заходу учасники взяли участь у воркшопі щодо схем онлайн шахрайств та шляхів їх уникнення.

Подія відбулася в рамках дії Меморандуму про співпрацю між ВАОМС «Асоціація міст України» та Департаментом Кіберполіції Національної поліції України.

Асоціація міст України Національна поліція України Поліція Івано-Франківської області Кіберполіція Рожнятівська селищна рада Юрій Стефанчук Ірина Олександрівна Taras Moroz Lilia Striletska Taras Malyshivskyi Діана Торконяк

Спільними_зусиллями #кіберполіція#кібербезпека

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *