Інформація про використання коштів по Відділу охорони здоров’я і соціальної політики

Станом на 15.04.2024 р. – 19.04.2024 р. відділом охорони здоров’я і соціальної політики Перегінської селищної ради проведено наступні виплати та здійснено таку роботу, а саме:

1.Надання матеріальної допомоги учасникам Революції гідності,особам які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій,мобілізованим до ЗСУ,мобілізованим особам,які звільнені у запас з військової служби  або членам їх сімей, сімей загиблих учасників бойових дій, хниклих безвісти,померлих мобілізованих,смерть яких не пов’язана з участь у бойових діях акція “Великодній кошик” 5 осіб по 3 тис. грн15000,00

Здійснено перевірку особових справ для призначення соціальних допомог, субсидій та пільг через ПК «Соціальна громада» – 15 допомоги, 2 пільги, 5 субсидій.

Проведено засідання робочої групи зі складання актів встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I, II гр. та осіб, які потребують постійного стороннього догляду і видано 8 актів встановлення факту здійснення догляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *