Обласний гуманітарний конкурс «Космічні фантазії»

Щиро вітаємо Ткач Анастасію, вихованку гуртка «Виготовлення іграшок-сувенірів» Перегінського БДЮТ із зайнятим призовим місцем в обласному гуманітарному конкурсі «Космічні фантазії».

Свої творчі здібності учениця проявила уже з перших занять на гуртку по темі «Робота з гачком», де проявила свою фантазію у роботі «Підкорювач космосу». В майбутньому бажаємо нових перемог для Анастасії та її керівника – Павлишак Г.Д.

Також вже другий рік поспіль Неспляк Роман, вихованець гуртка «Акторська майстерність» Перегінського БДЮТ, що діє на базі Сливківської гімназії, бере участь в обласному заочному гуманітарному конкурсі «Космічні фантазії» і вдруге здобуває призові місця у номінації «Література і журналістика», а цього року з фантастичним оповіданням «Подорож в майбутнє».

Це надзвичайно розумний, творчий і креативний учень, на рахунку якого не одна перемога у різноманітних конкурсах, фестивалях та олімпіадах. Щиро радіємо визначним успіхам, дякуємо батькам за виховання та керівнику Ользі Олексіївні за розвиток творчого потенціалу нашої української молоді.

Завдячуємо українським захисникам за можливість працювати та перемагати в рідній Україні!

#космічніфантазії

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу image-76.png

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу image-75.png

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *