Участь в регіональному семінарі-тренінгу “Прозоре, підзвітне, ефективне управління ресурсами та впровадження інноваційних онлайн-сервісів” за участю ЦНАП

22 лютого 2024 року начальник відділу ЦНАП виконавчого комітету Перегінської селищної ради взяла участь у роботі регіонального семінару-тренінгу “Прозоре, підзвітне, ефективне управління ресурсами та впровадження інноваційних онлайн-сервісів” у м. Івано-Франківськ. Захід організований Івано-Франківською обласною державною (військовою) адміністрацією у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні та за підтримки уряду Великої Британії, в рамках проєкту “Посилення стійкості громад в регіонах України”.

Серед учасників події – представники владних структур, експерти Програми розвитку ООН та керівники ЦНАП області . 

З вітальними словами до учасників звернулися заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізії Івано-Франківської облдержадміністрації (CDTO) Богдан Футерко , Lesya  Popelyukh, регіональна координаторка ПРООН у Івано-Франківській області, Катерина Печончик, начальниця відділу розвитку мережі, підвищення якості надання адміністративних послуг та ведення реєстру адміністративних послуг управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України.

Під час семінару-тренінгу обговорювалися актуальні питання надання адміністративних послуг через ЦНАПи у сфері архітектури та містобудування, а також електронні послуги у сфері земельних відносин. Учасники отримали можливість поглибити розуміння цифрових технологій та їх застосування, а також поділитися досвідом і навичками.

Цей захід став платформою для зміцнення взаємодії та співпраці з ЦНАПами для покращення якості надання адміністративних послуг у будівельній та земельній сферах для відвідувачів ЦНАП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *