Сьогодні відбулося засідання сорок п’ятої (позачергової) сесії селищної ради восьмого демократичного скликання

На позачерговому засіданні сорок п’ятої сесії восьмого демократичного скликання були присутні депутати обласного рівня, старостинський округ та громадськість.

Засідання традиційно розпочалося з хвилини мовчання та Державного Гімну України.

Було розглянуто ряд питань, зокрема про внесення змін до селищного бюджету ТГ на 2024 рік, про затвердження розпорядження селищного голови, про затвердження фінансового плану підприємства на 2023 рік КНП “Перегінська лікарня Перегінської селищної ради”, про внесення змін до Програми “Духовне життя на 2022-2026 роки” та різне.

Також Указом Президента України від 22 грудня 2023р. №836 “Про призначення стипендій для молодих майстрів народного мистецтва” президентською стипендією було нагороджено ученицю Перегінської дитячої школи мистецтв Василину Сороку. На засіданні сесії було відзначено подякою ученицю за отримання стипендії та її викладача за підготовку учениці до отримання стипендії. Нехай ця стипендія буде не тільки визначною у щоденних досягненнях, але й великим поштовхом до нових звершень, змогою реалізувати свої мрії і досягнути ще більших перемог!

Насамкінець сесії працівники Перегінської музичної школи мистецтв привітали розколядою депутатів та старостинський округ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *