З турботою про найменших

Два роки тому у Перегінській громаді запрацював «Едельвейс» – заклад дошкільної освіти, який нині відвідує близько 150 дітей. Він відкритий у приміщенні колишньої школи-інтернату, яке капітально відремонтували й пристосували для дітей.

«Едельвейс» став прикладом того, як можна спільними зусиллями розвивати дошкільну освіту в громаді. Нині перегінський садочок – неймовірно теплий, світлий та затишний дошкільний заклад, в якому дбають про активний розвиток малечі.

А з 2023 року на базі «Едельвейсу» за сприяння очільниці громади Ірини Люклян започаткували ще один освітній проєкт. Вперше в області там запрацювали «Мобільні дитсадки», які сьогодні дошкільною підготовкою охопили 114 дітей у шести старостинських округах. Кілька разів на тиждень вихователі «Едельвейсу» приїжджають до діток, які проживають у селах Гриньків, Ясень, Сливки, Слобода-Небилівська, Красне, Закерничне та займаються з ними.

Також варто відзначити, що Перегінська ТГ є прикладом, як, не отримуючи військового ПДФО, можна розвивати свою інфраструктуру та активно допомагати українському війську. А ще в цій громаді продемонстрували всебічну підтримку внутрішньо переміщених людей, які тут знайшли прихисток. Серед них – чимало з числа вразливих категорій населення.

За активну позицію та плідну працю відзначили Ірину Люклян обласною нагородою. З приємністю вручила їй медаль «Доблесть Прикарпаття» 🇺🇦

Впевнена, що гуртом зможемо ще більше зробити для розвитку краю та допомоги людям!

Більше за посиланням: https://www.facebook.com/share/p/jFTsvk1Fh9MzwcMp/?mibextid=WC7FNe

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *