З робочим візитом у Перегінську територіальну громаду завітала голова Івано-Франківської обласної державної-військової адміністрації Світлана Онищук, заступники голови Віталій Ільчишин та Людмила Сірко

Керівництво обласної державної адміністрації та запрошені гості (обласні депутати, голови фракцій та активісти громади) мали змогу ознайомитися з діяльністю КНП «Перегінська лікарня», її роботою та здобутками за час існування громади. Зокрема було представлено гостям новітнє обладнання, придбане за сприянням обласного депутата Романа Мошури, саме завдяки новому обладнанню пацієнтів можуть діагностувати та відстежувати перебіг захворювань і проводити їх аналіз.

Цього дня також було відвідано заклад дошкільної освіти «Едельвейс», де проведено зустріч із вихованцями, батьками та колективом закладу.

Голова обласної державної адміністрації та її заступники зустрітися із військовим у відпустці, відомим різьбярем Прикарпаття – Василем Семком.

Як виявилось, різьба по дереву стала способом реабілітації для нього, його прихильників та інших військових, які повернулися із зони бойових дій і допомагає пристосуватися та освоїтися до нового способу життя в умовах війни.

За результатами зустрічі було обговорено ряд проблемних питань та способи їх вирішення.

Перегінська територіальна громада вже кілька років поспіль є колискою духовного розвитку та чернечого життя, адже тут щоденно складають подяку та молитви до Господа ченці і монахині, зокрема на горі Чуриків, на якій насамкінець зустрічі голова адміністрації та її представники зустрілися з духовенством, зокрема з отцем-ігуменом Василем.

Добробут в сім’ї та будь-які починання в роботі були благословенні настоятелем церкви, опісля складено спільну молитву за мир та перемогу в Україні.

Більше за посиланням: https://www.facebook.com/share/v/VHkcZYGJPGStQt5y/?mibextid=WC7FNe

https://www.facebook.com/share/p/YZ7B8gCc7vzgQJTJ/?mibextid=WC7FNe

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *