В Україні запустили безкоштовну гарячу лінію юридичної допомоги для жінок із родин військовослужбовців

Гарячу лінію запустили на базі платформи юридичної допомоги для військовослужбовців, що працює в освітньому центрі з квітня 2023 року. Усі звернення розглядають кваліфіковані юристи з багаторічним досвідом роботи. 

«Донедавна наша гарячалініяфокусуваласясаменавійськовослужбовцях. Цетисячізвернень та сотніуспішнихкейсів, у якихнашіюристидопомоглиізвирішеннямзапитівбійців. Але так само активно звертаютьсяйжінкиіз родин військовослужбовців. Так, їхнізапити не завждипов’язаніізвійськовим правом, алеце не означає,що вони меншважливі. Саме тому ми створили окремугарячулініюабидопомогтитим, хточекає на наших воїніввдомаіпотребуєправовоїпідтримки», — розповідає директор гарячої лінії юридичної допомоги Гончаренко центру Микола Брюховецький.

За його словами, на гарячу лінію можна звертатися з будь-яких юридичних питань: як військового, так і цивільного права. Крім того, жінки з родин військовослужбовців можуть отримати юридичну допомогу як у телефонному режимі, так і в форматі онлайн-конференції на базі Гончаренко центрів по всій країні.

«В усіх наших центрах вжедієпрограмапідтримкижінокіз родин військовослужбовців «Плюс-Плюс». Тому один ізваріантівцезвернутися до простору та заповнити форму для онлайн-консультації. Такий формат допоможенашійкомандізавчаснопідготувативідповіді та обговоритизапитибільш конкретно», — додає Брюховецький.

Гаряча лінія первинної юридичної допомоги для жінок із родин військовослужбовців працює за номером +38 (067) 204-22-07 по буднях з 09:00 до 18:00. Для консультації в форматі онлайн-конференції жінкам із родин військовослужбовців необхідно зареєструватися за цим посиланням. Також свої звернення можна надсилати на електронну пошту lawyergoncharenkoua@gmail.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *