Відбулося громадське слухання

25 вересня об 11 год.00 хв у відповідності до Положення “Про громадські слухання у Перегінській територіальній громаді» в приміщенні Народного Дому відбулося громадське обговорення щодо можливості розміщення телекомунікаційного обладнання ПрАТ «ВФ Україна» на трубі котельні та обговорення проєкту договору про доступ до об’єкта будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікацій.

Головуючий громадського слухання, заступник селищного голови Вагилевич В.М., ознайомив присутніх з порядком денним, з місцем розташування димової металевої труби для розміщення телекомунікаційного обладнання  та концепцією договору про доступ до об’єкта будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікацій.

У громадському голосуванні взяв участь представник ПрАТ «ВФ Україна»  Столяренко П.С., який озвучив мету розміщення телекомунікацій, що полягає в збільшенні трафіку та прохідності передачі даних. Вишка буде встановлена згідно технічних норм та проектних розрахунків, що виключає можливість впливу випромінювання мобільного зв’язку на організм людини. Засіб телекомунікації передбачає наявність акамуляторів, що дозволить підтримувати зв’язок в період відсутності електропостачання до 4 годин.

За підсумком обговорення було рекомендовано:

1. Розглянути на сесії проєкт рішення «Про надання доступу до об’єкта будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікацій».

2. Погодити проєкт договору про доступ до об’єкта будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *