Димоходи та вентиляційні канали – що необхідно знати

Шановні жителі багатоквартирних будинків Перегінської  територіальної громади, інформуємо про необхідність перевірки та прочищення димових і вентиляційних каналів.

Невдовзі розпочнеться опалювальний сезон. За багаторічною статистикою, найбільше випадків отруєння людей чадним газом спостерігається саме на початку опалювального сезону. Від правильної роботи димоходів та вентиляційних каналів безпосередньо залежить наше здоров`я та здоров`я наших близьких.

Слід особливо пильними бути користувачам газових приладів з відводом продуктів згорання в димоходи – котлів та водонагрівачів.

Димові канали опалювальних печей, ємкісних водонагрівачів для опалення і опалювальних котлів, які працюють сезонно, мають перевірятися один раз на рік, перед початком опалювального сезону. Якщо такі прилади працюють цілий рік – двічі на рік (навесні і восени).

Перегінська селищна рада звертається до мешканців громади з проханням завчасно подбати про підготовку до опалювального сезону, провести обстеження, а у разі необхідності прочистити і відремонтувати димові та вентиляційні канали.

Закликаємо неухильно дотримуватися правил експлуатації побутових газових приладів з відводом продуктів згоряння у димохід.  

Будь ласка, не нехтуйте правилами безпеки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *