До відома поранених  військовослужбовців, які  отримали опіки та потребують лікування деформаційної травми та рубців

Громадська організація «Український Волонтерський центр » спільно з  Асоціацією фахівців естетичної медицини Центральної та Східної Європи реалізує проект « Неопалимі » – це реабілітаційна програма, яка направлена на відновлення лікування пацієнтів, що постраждали внаслідок війни з рубцевими замінами шкіри, а саме гіпертрофічні  рубці,  опіки, контрактури внаслідок осколкових чи термічних уражень.

Неопалимі – це національного масштабу реабілітаційна програма, що займається лікуванням деформаційної травми, опіків та рубців, для людей, що отримали  поранення внаслідок війни.

В рамках проекту клініки беруть на відновне лікування пацієнтів з рубцевими змінами шкіри, а саме гіпертрофічні рубці, опіки, контрактури внаслідок осколкових чи термічних уражень. Лікування проходить за допомогою лазарів мікроголкової радіочастотної технології, а також полінуклеотидних препаратів та заспокійливих і відновлюючи топічних засобів. До лікування приймаються пацієнти, що отримали вищезгадані ураження всіх вікових груп, так як в проекті беруть участь спеціалісти з фаху дерматологія та дитяча дерматологія. До лікування приймаються пацієнти уражені в період з 2014 року внаслідок  російської агресії.  Можливості проекту не розповсюджуються  на пацієнтів з побутовими травмами. Окрім цього в проєкт приймаються пацієнти з механічним травматичним татуажем ( порох, асфальт, тощо ) аналогічно отримані внаслідок військових  дій.

Щоб потрапити на лікування пацієнту необхідно заповнити  реєстраційну  форму на сайті проекту  www.neopalymi.in.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *