Шкода від кальяну міститься не лише в його димі

“Куріння кальянів у приміщеннях кафе, барів і ресторанів заборонене”

До того ж заклади не дезінфікують належним чином колби й шланги кальянів.

У теплому вологому середовищі виникають сприятливі умови для розмноження бактерій і вірусів, які можна підхопити від попередніх відвідувачів та під час спільного користування.

Так, під час сесії куріння кальяну можна отримати не лише отруєння чадним газом, ішемічну хворобу серця і рак, але й герпес, гепатит, туберкульоз і COVID-19. Навіть змінний мундштук не зменшує ризику зараження.

Дотримуйся законодавства — збережи своє здоров’я.

Також можна ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО і дізнатися про шкідливість кальяну більш детально.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *