Надання якісних адміністративних послуг – основне завдання роботи ЦНАП

Закон України «Про адміністративні послуги» , відповідно до якого працює відділ ЦНАП виконавчого комітету Перегінської селищної ради, вимагає надання якісних адміністративних послуг.

Навчання адміністраторів та працівників ЦНАП є пріоритетним, адже якість надання адмінпослуг переважно залежить від компетентності працівника. Необхідний рівень фахової підготовки вимагає систематичного підвищення рівня знань та професійних навичок.

З цією метою начальник відділу ЦНАП виконавчого комітету Перегінської селищної ради взяла участь у роботі дводенного семінару-тренінгу «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення», проведеного в межах проєкту Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

В програмі заходу досвідом ділилися представники Міністерства Цифрової трансформації в Україні, Мін’юсту, ДІАМ, Пенсійного фонду, колеги з Київської, Дніпровської та Херсонської ОВА. Кураторами заходу були заступник голови Івано-Франківської ОВА Богдан Футерко та управління цифрового розвитку і цифровізації Івано-Франківської ОВА. Семінар став корисним стимулом для вдосконалення якості послуг, які надаються відділом ЦНАП. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *