Академічна доброчесність починається із доброчесної поведінки кожного

Немає ніякої заслуги в тому, щоб жити довго, ні навіть в тому, щоб жити вічно, але велика заслуга того, хто живе доброчесно. Аврелій Августин

Академічна доброчесність починається із доброчесної поведінки кожного: учнів, батьків, вчителя, директора, працівників органів управління освітою і кожного громадянина. З цією метою 09.05.2023 року на базі КУ «ЦПРПП Перегінської селищної ради» відбулось засідання професійної спільноти учителів географії, математики та фізики, було організовано та проведено методичний – міст «Академічна доброчесність: виклик сучасності і запорука якісної професійної самоосвіти вчителя».

Наталія Люклян, директорка Центру відкрила засідання спільнот і ознайомила всіх присутніх з принципами та цінностями академічної доброчесності.

Керівник професійної спільноти, вчитель математики вищої категорії, вчитель-методист Перегінського ліцею №1 Оксана Соломчак звернула увагу на:

  • нормативно-правове забезпечення академічної доброчесності
  • академічну відповідальність педагогічних працівників
  • види та випадки порушень академічної доброчесності.
  • учасники мали змогу працювати в групах виконуючи завдання.

За допомогою сервісу онлайнових опитувань Mentimeter створили хмару слів «Доброчесніть», а також висловити свої враження від результатів зустрічі, шляхом голосування в режимі реального часу.

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та нашого майбутнього.

Дотримуємося основних принципів академічної доброчесності!

Пам’ятаймо: чесність починається з кожного з нас!

«Тримаємо освітній фронт! Віримо в ЗСУ та все буде Україна!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *