Наші учні отримують стипендії!

Цьогоріч навчальний процес був особливо складним, напруженим та неодноразово переривався повітряними тривогами і нажаль не навчальними. Повномасштабна війна, спровокована країною агресором, поставила педагогів та самих учнів у незвичну ситуацію, з ризиками та новими викликами. Та попри те, учні навчальних закладів нашої громади, а саме – Перегінських ліцеїв №1 та №2, а також Красненського ліцею показали високі результати у ІІІ – му обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади 2022/2023 рр.

Так, призерами Всеукраїнської олімпіади стали учень 11-го класу Перегінського ліцею №1 – Руслан Наріжній, який отримав призові місця відразу з декількох навчальних предметів – перше місце з географії, третє місце з історії та математики. А учень 8-го класу цього ж закладу Тадей Романчукевич показав неабиякі знання Біблії, за що і отримав друге місце в ІІІ етапі олімпіади з Основ християнської етики. Знання з української мови та літератури показала учениця 8-го класу ліцею Ангеліна Кравець та отримала третє призове місце. Третє місце отримала також учениця 10-го класу Перегінського ліцею №2 Марія Чігура за продемонстровані знання з хімії. Красненський ліцей громади також має свою призерку – Мар’яну Стасюк, яка завоювала третє призове місце з біології на цьому ж етапі учнівських змагань.

Вітаємо учнів та їх педагогічних наставників з отриманими перемогами. Нехай отримані знання нададуть можливості для нових задумів та реалізації нових планів, а будь-які перешкоди додають тільки сил і терпіння у Вашій життєвій дорозі. А отримані стипендії дадуть початок новим звершенням та хорошим матеріальним стимулом.

Будуємо міцний інтелектуальний фундамент для розквіту нашої держави!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *