До уваги найбільш вразливих категорій населення

Стартував спільний проект за участю Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при ООН (ЮНІСЕФ) щодо заходів соціальної підтримки найбільщ вразливих категорій населення. В рамках реалізації проекту право на виплату додаткової грошової допомоги мають наступні категорії населення:

  • сім’ї, до складу яких входять троє і більше дітей, з яких не менше як одна дитина не досягла двох років;
  • сім’ї, до складу яких входять двоє і більше дітей, з яких не менш як одна диттина має інвалідність.

Виплата допомоги в рамках проекту здійснюється незалежно від отримання особами інших видів допомоги, зокрема виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Для отримання допомоги один з повнолітніх членів сім’ї, яка належить до визначених категорій, подає заявку на отримання допомоги шляхом заповнення форми на отримання допомоги на офіційному веб-сайті ЮНІСЕФ (http://register.unisef.org). Після забезпечення технічної можливості заявка на отримання допомоги подається за допомогою засобів Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатку Порталу Дія відповідно до порядку, встановленого Кабінетом Міністрів України.

Про результати розгляду заявки та перевірки достовірності поданої інформації, заявникам буде від системи ЮНІСЕФ надіслано повідомлення про прийняте рішення.

Допомога буде виплачуватися в розмірі 2220 гривень на кожного члена сім’ї (але в сукупності не більше п’яти осіб) одним платижем із розрахунку на три місяці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *