УВАГА! БОРЩІВНИК СОСНОВСЬКОГО!

Перегінська селищна рада повідомляє власників (користувачів) земельних ділянок терміново приступити до впорядкування свої земельних ділянок, які перебувають в занедбаному стані, зокрема через забур’янення борщівником Сосновського!

Наголошуємо, що власники та користувачі земельних ділянок мають самостійно знищувати борщівник, якщо рослина росте на їхніх територіях, а також прилеглу до земельної ділянки територію (від паркану до краю проїзної частини дороги вздовж огорожі. 

Невиконання заходів боротьби з бур’янами, у тому числі з борщівником Сосновського, статтею 52 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено відповідальність за псування сільськогосподарських та інших земель, забруднення їх хімічними і радіоактивними речовинами, нафтою і нафтопродуктами, неочищеними стічними водами, виробничими та іншими відходами, а так само невжиття заходів по боротьбі з бур’янами і несе адміністративну відповідальність за порушення Правил благоустрою населених пунктів України у вигляді штрафу.

Додатково інформуємо, що борщівник Сосновського – отруйна багаторічна рослина, яка несе загрозу для здоров’я, а часом і життя людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *