ОГОЛОШЕННЯ

Відділ земельних ресурсів та екології Перегінської селищної ради проводить уточнення обліку земель по власниках і землекористувачах на території Перегінської  громади, враховуючи відкриті дані Державного земельного кадастру. 

В результаті проведення моніторингу було виявлено, що значна кількість землекористувачів, які розробили документацію із землеустрою з метою передачі земельних ділянок у власність не зареєстрували своє право в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Рекомендуємо всім власникам (землекористувачам) перевірити наявність правовстановлюючих документів на земельні ділянки, документація із землеустрою на які розроблялася за період орієнтовано із 2015 року по 2021 рік (до введення в дію воєнного стану).

В разі відсутності «Свідоцтва про право власності на земельну ділянку», або « Витягу із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» необхідно звернутися в центр надання адміністративних послуг Перегінської селищної ради.

Для реєстрації права власності на земельні ділянки необхідно надати документацію із землеустрою, витяг із Державного земельного кадастру, рішення сесії сільської (селищної) ради про затвердження технічної документації або проекту відведення земельної ділянки, паспорт власника земельної ділянки (землекористувача).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *