Центр надання адміністративних послуг громади продовжує свою роботу

Російсько-українська війна поставила українця у незвичні умови. Часто громадяни не розуміли та і зараз не розуміють, що їм потрібно робити, щоб отримати ту чи іншу адміністративну послугу, починаючи від оформлення соціальної допомоги та до отримання витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Тому адміністратори ЦНАПу часто надавали усні консультації з приводу отримання необхідної для одержувачів послуги, тобто для нас з вами.

Так, загалом адміністраторами було надано адміністративні послуги більше 360-ти громадянам. Найбільш запитуваними є послуги соціального характеру та консультування громадян (більше 3-ох сотень адміністративних постуг).

Дещо менше громадяни зверталися з питань реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень (17), отримання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану (реєстрація смерті та шлюбу) – всього 9 послуг.

Найменше громадяни зверталися з питань реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, у сфері держгеокадастру, у сфері містобудування та архітектури, реєстрації внутрішньо переміщених осіб та надання їм допомоги на проживання, а також вклейки фотографії до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку (всього по 4-6 звернень по кожній адмінпослузі).

Працюємо з громадянами та для громадян!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *