Майже 8 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості від початку року

У січні – лютому 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 1,1 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 2,4 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 1,4 тис. вакансій, рівень укомплектування вакансій склав 57,2%.

Послугами служби зайнятості у січні – лютому 2023 року скористалися 7,8 тис. осіб, з них 6,8 тис. зареєстрованих безробітних.

За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 1,5 тис. осіб, зокрема 1,1 тис. зареєстрованих безробітних. На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 1 безробітного.

Крім того, 27 осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за сприяння служби зайнятості 577 безробітних проходили професійне навчання.

Станом на 1 березня 2023 року кількість зареєстрованих безробітних становила 4,2 тис. осіб.

Вкотре звертаємо увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення та наголошуємо, що офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для найманих працівників та працедавців.

Якщо у вас виникають будь-які питання, пов’язані з працевлаштуванням, звертайтесь до фахівців служби зайнятості (адреса та контактні телефони за посиланням https://ifr.dcz.gov.ua/publikaciya/kontakty-ivano-frankivskoyi-oblasnoyi-sluzhby-zaynyatosti).

Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *