Скористайтесь можливістю отримати мікрогрант на започаткування або розвиток власної справи

Постановою Кабміну Міністрів України від 21.06.2022 №738 (зі змінами) «Деякі питання надання грантів бізнесу» затверджено Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу https://zakon.rada.gov.ua 

Зокрема, у минулому році Державний центр зайнятості прийняв позитивне рішення щодо надання коштів мікрогранту 121 особі з Івано-Франківської області (серед яких 14 осіб з числа внутрішньо переміщених), які після отримання мікрогранту зобов’язані створити не менше 247 нових робочих місць.

З 1 лютого 2023 року продовжила діяти програма надання мікрогрантів і у цьому році до Івано-Франківського обласного центру зайнятості на розгляд уже надійшло 57 заяв на отримання мікрогранту.

Нагадуємо, що для бажаючих скористатися такою можливістю необхідно:

1. Скласти бізнес-план;

2. Подати документи через портал «Дія»;

3. Захистити бізнес-план;

4. Отримати рішення та відкрити рахунок в банку;

5. Отримати кошти та розпочати свою діяльність.

Якщо у вас виникають будь-які питання щодо подачі заявки на отримання мікрогранту, ви можете звернутися до працівників Івано-Франківського обласного центру зайнятості, які щоденно надають консультації у телеграм-каналі https://t.me/DCZ_IF та щовівторка о 10:00 год проводять онлайн-консультування для грантоотримувачів.

Щоб взяти участь у онлайн-консультуванні вам необхідно заповнити анкету учасника https://docs.google.com та перейти за посиланням для участі в онлайн-зустрічі https://us05web.zoom.us (Ідентифікатор конференції – 5820263441. Код доступу – 12345678).

Звертайтеся. Ми завжди раді вам допомогти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *