Співпраця з ЦПТО

25 травня 2022 року в рамках профорієнтаційного проєкту «Жіноча зайнятість – проблеми і вирішення», який спрямований на формування активної життєвої позиції, усвідомлення широкого кола своїх можливостей та їх реалізації в Рожнятівській районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено профінформаційний груповий захід для безробітних жінок «Презентація послуг з професійного навчання, у тому числі послуг центру професійно-технічної освіти». 

Захід організовано та проведено з метою мотивації безробітних до здобуття актуальних на ринку праці професій, в тому числі в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості з метою підвищення їх конкурентоспроможності та прискорення працевлаштування.

Директор Надія Атаманчук ознайомила учасників заходу із метою та програмою семінару, з сутністю та перевагами професійного навчання за сприянням служби зайнятості, перспективами працевлаштування за отриманою професією. «Адже хто бажає досягнути успіху потрібно змінюватися, підвищувати свою кваліфікацію, проходити курси підготовки та перепідготовки і успіх неодмінно прийде до кожного»,- наголосила Надія Атаманчук.

Провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Лілія Хорт ознайомила безробітних з описом професій, актуальних на ринку праці та вимогами до них.

До участі в  онлайн-режимі  було запрошено заступника директора з навчально-виробничої роботи Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ Оксану Мислюк, яка розповіла про матеріально-технічну базу навчального закладу та послугами, які надає ЦПТО ДСЗ, його можливостями щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних. За кілька місяців навчання можна здобути робітничу професію адміністратора, продавця продовольчих та непродовольчих товарів та ін. На кінець зустрічі Оксана Мислюк провела онлайн-екскурсію в стінах ЦПТО.

На завершення заходу учасники отримали вичерпні відповіді на усі запитання та висловили подяку за надану їм корисну інформацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *