Разом до перемоги!

Війна прийшла до нас хоча десь передбачувана, але все таки неочікувана, 24.02.2022 р. по цілій країні пролунали ракетні вибухи, стопа російського окупанта ступила на українську землю. Щойно прийшли невтішні новини, як в нашій громаді розпочалася організація роботи та оперативне  реагування на події в яких опинилася вся країна.

          З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народові. Добрі справи не залишаються не поміченими – вони як вогники світять тим, хто чекає допомоги. А в цей нелегкий час для України у нашій громаді з перших днів воєнного стану організовано збір благодійної допомоги в першу чергу для наших воїнів – захисників та всіх тих хто опинився у важких життєвих умовах, хто змушений був покинути місце постійного проживання та став тимчасово переміщеною особою.

     В кожному селі  нашої громади організовано пункти прийому для допомоги потерпілим та потребуючим у цей нелегкий час для нашої країни. Всі жителі активно долучаються до збору коштів, продуктів харчування, одягу медикаментів, засобів гігієни, необхідних речей для військових. Сьогодні також щирі слова подяки всім тим хто – плете маскувальні сітки, шиє наколінники, сумки, маскувальні костюми, тим – хто ліпить вареники пече пиріжки, булочки, пампушки. Також особлива вдячність українській діаспорі, яка активно долучилася та допомагає з-за кордону. Дякуємо місцевим волонтерам – активістам, які власним транспортом доставляють все необхідне для наших воїнів у різні куточки України.

     Надаючи допомогу у цей важкий час ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте величезну надію та віру, що разом ми обов’язково здобудемо перемогу, подолаємо агресора – окупанта.

    Нехай ваша допомога і щедрість повернуться до вас сторицею.

    Від імені всіх жителів громади щирі слова подяки нашим захисникам, всім тим, хто ціною власного життя боронить нашу державу від ворога. Нехай Матінка Божа покриває вас своїм святим омофором, а Господь Бог, та всі небесні ангели оберігають вас від небезпеки,  повертайтесь з перемогою.

    Все буде Україна!     Слава Україні!

Продукти для наших захисників (фото нижче)

та військова амуніція для наших воїнів (фото нижче)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *