Увага! Громадське обговорення Проєкту Стратегії розвитку Перегінської територіальної громади!

З 9 по 15 грудня 2021 року проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Перегінської територіальної громади  до 2027 року.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (посилання на стратегію).  Крім цього, друкований текст можна переглянути в адміністративних будинках (старостатах)  населених пунктів громади та у відділі економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму Перегінської селищної ради (8 кабінет).

Просимо Вас до 15 грудня 2021 року  включно на електронну адресу ekonomika.pereginske@gmail.com  надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Формуляру (знаходиться нижче), або заповнивши google-форму https://docs.google.com/forms/d/1QVG1YiK_pQ0eLsBnMtpMtPwutOR1U1RNAzGQvl1Npdc 

  Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках (старостатах)  населених пунктів громади та у відділі економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму Перегінської селищної ради (8 кабінет).

Усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії міської ради для затвердження.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Перегінська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

Формуляр громадського обговорення щодо

проєкту Стратегії розвитку Перегінської територіальної громади

Дані про учасника громадського обговорення

Прізвище, ім’я:  ________________

Населений пункт: ______________

Телефон:  ____________________

Електронна адреса: ________________

Пропозиції/зауваження до проекту

№ з/п Положення Стратегії, якого стосується зауваження Номерсторінки у документі Стратегії Зміст зауваження / Пропонований змістПоложення Стратегії після зміни Обґрунтування/пояснення 
      
      
      
      

                              Місце, дата                      Підпис

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *