Рожнятівська районна філія Івано-Франківської області центру зайнятості інформує

 10 листопада 2021 року з метою інформування безробітних про умови комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву Збройних Сил України в Рожнятівській районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. На семінар було запрошено безробітних осіб віком від 18 до 60 років, які за станом здоров’я можуть служити в Збройних Силах України.

 В роботі семінару взяв участь інструктор ІІ відділу комплектування та рекрутингу Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки сержант Сергій Фанарь.

Відкриваючи семінар, директор районної філії Надія Атаманчук поінформувала про стан на місцевому ринку праці та про нові підходи у наданні соціальних послуг службою зайнятості. Відзначила, що успішне працевлаштування незайнятих громадян значною мірою залежить від стану здоров’я, а в умовах поширення епідемії коронавірусу стан здоров’я працівників та клієнтів служби зайнятості перебуває на особливому контролі.

Заступник директора-начальник відділу активної підтримки безробітних районної філії Василь Калиній ознайомив учасників з метою та програмою семінару. 

 Сержант С.Фанарь надав інформацію про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та до резерву Збройних Сил України; про вимоги до претендентів на військову службу; процедуру відбору громадян; строки військової служби при прийнятті на військову службу за контрактом; перелік основних загальних спеціальностей; пільги та гарантії для військовослужбовців за контрактом, грошове забезпечення, соціальний захист, а також презентував вакантні посади у військових частинах Збройних Сил України. 

Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на запитання.

Бажаючих служити запрошено на співбесіду.

Рожнятівська районнафілія

Івано-Франківського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *