Оголошення щодо надання пропозицій до проєкту внесення змін до Генерального плану смт. Перегінське

До 25 листопада 2021 року приймаються пропозиції до проєкту внесення змін до  Генерального плану смт. Перегінське Івано-Франківської області

         На засіданні сесії  Перегінської селищної ради що відбулось  30 вересня 2021 року прийняте рішення № 305 -13/2021 «Про  розроблення проєкту внесення змін до генерального плану смт. Перегінське за результатами містобудівного моніторингу»

         Згідно з вимогами статті 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» генеральний план населеного пункту розробляється та затверджується в інтересах відповідної територіальної громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

Враховуючи наведене, всі бажаючі фізичні та юридичні особи можуть надати свої пропозиції до вказаного проекту містобудівної документації щодо розвитку смт. Перегінська та ефективного використання територій до 25 листопада 2021 року до Перегінської  селищної ради у відділ будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури (кабінет №14).

         З матеріалами Генерального плану смт. Перегінське можна ознайомитись у відділі будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *