Про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна з метою визначення його вартості для подальшої передачі в оренду

Відділ економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму Перегінської селищної ради повідомляє, що відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» 18 жовтня 2021р., за головуванням заступника селищної ради Вагилевича В.М. було проведено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна з метою визначення його вартості для подальшої передачі в оренду.
Відповідно до протоколу конкурсної комісії, переможцем конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки частини приміщення Ясенського ліцею в с. Ясень, вул. Вагилевича, 370,в., частини приміщення Перегінського ліцею №2 в смт. Перегінське, вул Радова Права, 28,в визнано ФОП Семкулич Мирославу Юріївну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *