Виїзні заходи в Перегінській громаді Рожнятівською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості

22.09.2021р. Рожнятівською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено виїзний захід в Перегінську селищну раду Калуського району Івано-Франківської області на тему: «Ми працюємо, щоб працювали Ви».

На зустріч було запрошено працівників ОТГ, роботодавців, незайнятих громадян.

Заступник директора-начальник відділу активної підтримки безробітних Рожнятівської районної філії Василь Калиній ознайомив учасників заходу зі станом сучасного ринку праці, поінформував про послуги державної служби зайнятості, можливість користування електронними сервісами служби зайнятості. Для забезпечення потреб роботодавців у працівниках з високим рівнем професійної компетенції, надано роз’яснення  щодо послуг з професійної підготовки, перепідготовки на 2021 рік.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Галина Найко надала інформацію про актуальні вакансії про організацію проведення громадських робіт, електронний кабінет роботодавця, можливість стажування на робочому місці безпосередньо на виробництві.

Сьогодні ж заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Рожнятівської районної філії Олександр Вовчук провів ряд заходів для учнів Перегінського ліцею №2.

Школярів ознайомлено з класифікацією професій, вимогами, які ставить професія до людини, а також умінням адекватно оцінювати свої можливості відповідно до вимог обраної професії, з правилами вибору професії, надано поради щодо вибору професії, ознайомлено з формулою вибору професії та наголошено, що старшокласникам слід  обґрунтовано ставитись до вибору професії та планування перспектив отримання подальшої освіти.

Учням, яким виповнилось 14 років роз’яснено можливості та порядок користування платформою «Моя професія: консультаційна мережа», а також рекомендовано отримати індивідуальні консультації фахівців служби зайнятості, записавшись на прийом через сучасний сервіс «Електронна черга».

Рожнятівська районна філія

Івано-Франківського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *