Коротко про роботу Територіального центру соціального обслуговування

 У четвер 09.09.2021 року  у приміщенні Народного Дому Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Перегінської селищної  ради  були проведені збори із соціальними   робітниками відділення соціальної допомоги вдома.

    Зі звітом про роботу за перше півріччя виступила  директор терцентру  Бойко О.Ю., яка розповіла присутнім про проведену роботу, а також прозвітувала про кількість підопічних, які поступили до відділення, вибули та  померли. Наразі  у відділені обслуговується 152 одиноких осіб похилого віку та інвалідів.

  На зібрання були запрошені: заступник голови ТГ Глинка В.Л., який наголосив на  важливості проведення вакцинації серед робітників соціальної сфери; начальник Перегінського бюро правової допомоги з надання безоплатної вторинної правової допомоги Люклян О.В., – довела до відома присутніх основні положення, принципи та порядок роботи бюро правової допомоги, презентувала послуги, які надає бюро правової допомоги; начальник центру надання адміністративних послуг Соломчак Н.Я., – ознайомила присутніх зі змінами в оформленні документів житлових субсидій, допомог та пільг. На зборах також були розглянуті нагальні питання діяльності терцентру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *