Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта “Про затвердження Положення та Переліку платних послуг, які можуть надаватися КНП “Перегінська лікарня”

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Перегінської селищної ради “Про затвердження Положення та Переліку платних послуг, які можуть надаватися КНП «Перегінська лікарня». Проект розроблений відділом з охорони здоров’я та соціальної політики.
Основною метою прийняття регуляторного акта є затвердження Положення та Переліку платних медичних послуг.
Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення Перегінської селищної ради «Про затвердження Положення та Переліку платних послуг, які можуть надаватися КНП «Перегінська лікарня» розміщено на офіційному веб – сайті Перегінської селищної ради – https://perehinska-gromada.gov.ua/ у категорії «Регуляторна політика».
Зауваження та пропозиції до проекту рішення Перегінської селищної ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу на адресу: 77662, Івано-Франківська область, смт. Перегінське, вул. Сагайдачного – 26, тел. (03474) 98-163, e-mail: perehinsksr@ukr.net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *