До відома громадян!

23.06.2021р. Рожнятівською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено виїзний захід в Перегінську селищну раду Перегінської об’єднаної територіальної громади на тему: «Ми працюємо, щоб працювали Ви». Метою заходу є підвищення поінформованості учасників про сучасний комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості, надання допомоги в усвідомленому виборі професії або сфери діяльності, інформування про перелік вільних вакантних посад та ПОУ, які здійснюють підбір персоналу, ознайомлення з перевагами легальної зайнятості, ризиками нелегальної зайнятості та нелегальної трудової міграції.

На зустріч запрошено працівників ОТГ та незайнятих громадян. Заступник  директора-начальник відділу активної підтримки безробітних Рожнятівської районної філії Василь Калиній ознайомив учасників заходу з станом сучасного ринку праці. Провідний фахівець з профорієнтації Юлія Комар поінформувала про послуги державної служби зайнятості, актуальні вакансії, можливість користування електронними сервісами служби зайнятості, організацію проведення громадських робіт.

Присутні дізналися також про можливості отримати профорієнтаційні послуги та пройти професійне навчанняна замовлення роботодавця за професіями, які затребувані на ринку праці, ознайомились з перевагами легальної зайнятості  та соціальними гарантіями, загрозами нелегальної трудової міграції.

Рожнятівська районна філія

Івано-Франківського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *