ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта “Про затвердження тарифу на забір, транспортування та злив 1 м.куб. рідких побутових відходів”

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Перегінської селищної ради «Про затвердження тарифу на забір, транспортування та злив 1 м.куб. рідких побутових відходів». Проект розроблений відділом юридичної та кадрової роботи Перегінської селищної ради.
Основною метою прийняття регуляторного акта є затвердження тарифів на забір, транспортування та злив 1 м.куб. рідких побутових відходів.
Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення Перегінської селищної ради «Про затвердження тарифу на забір, транспортування та злив 1 м.куб. рідких побутових відходів» розміщено на офіційному веб – сайті Перегінської селищної ради – https://perehinska-gromada.gov.ua/ у категорії «Регуляторна політика».
Зауваження та пропозиції до проекту рішення Перегінської селищної ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу на адресу: 77662, Івано-Франківська область, смт. Перегінське, вул. Сагайдачного – 26, тел. (03474) 98-163, e-mail: perehinsksr@ukr.net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *