ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта “Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності Перегінської селищної ради”

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Перегінської селищної ради «Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності Перегінської селищної ради». Проект розроблений відділом земельних ресурсів та екології Перегінської селищної ради.
Основною метою прийняття регуляторного акта є встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності.
Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення Перегінської селищної ради «Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності Перегінської селищної ради» розміщено на офіційному веб – сайті Перегінської селищної ради – https://perehinska-gromada.gov.ua/ у категорії «Регуляторна політика».
Зауваження та пропозиції до проекту рішення Перегінської селищної ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу на адресу: 77662, Івано-Франківська область, смт. Перегінське, вул. Сагайдачного – 26, тел. (03474) 98-163, e-mail: perehinsksr@ukr.net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *