На нараді з керівниками відділів

Від 07.06.2021 року смт. Перегінське

Брали участь: І.Люклян, В.Вагилевич, О.Красілич, Л.Вагилевич, С.Бендак, В.Глинка, М.Марко, Х.Яцук.

Порядок денний:

  1. Про результати роботи за тиждень, що минув.
  2. Про основні завдання виконавчої влади на біжучий тиждень.

Виступили: І.Люклян, В.Вагилевич, О.Красілич, Л.Вагилевич, С.Бендак, В.Глинка, М.Марко, Х.Яцук.

  1. Вагилевич В.М. – про результати колегії в м. Космач, про співробітництво з міністерством (В.Негода), про зміни в земельному законодавстві, про необхідність проведення інвентаризації земель, плату за землю, щодо необхідності проведення нормативної грошової оцінки, щодо спроможності громад тощо.
  2. Люклян І.Б. – про результати он-лайн зустрічі з Президентом України, щодо Указу Президента «Про затвердження Положення про Конгрес місцевих та регіональних влад при Президенті України» №89-2021 від 04.03.2021 року;
    щодо істотних змін у сфері будівництва, переваги надання та отримання електронних послуг,
    про Програму «Зелена енергетика»,
    про необхідність встановлення автономних сонячних батарей,
    про необхідність проведення Дня молоді
    про житло дітям-сиротам.

Окреме доручення селищного голови – вивчити питання щодо цифрової трансформації громад, вивчення необхідності проведення необхідних процедур щодо цифрової трансформації (куратор – Вагилевич В.М., виконавці – Левицький В.О., Русин М.В.).

Окреме доручення – про скликання сесії, виконавчого комітету, засідання комісії з питань фінансів (Вагилевич В.М., Красілич О.В., Бендак С.М.).

Окреме доручення – підготувати інформаційний стенд про спец автомобілі територіальної громади для презентації членам виконкому та запрошеним з подальшим передаванням їх на баланс ЖКП (Русин М.В.)

Окреме доручення – про складання звітів про роботу відділів (Бендак С.М.).

Окреме доручення – провести обстеження сімей, що подали документи на отримання допомоги у зв’язку з проведенням догляду за інвалідом, про доцільність таких виплат потребуючим сімям (Глинка В.Л., Дзундза В.С.).

Окреме доручення – щодо вивчення питання щодо необхідності затвердження переліку платних послуг НКП «Перегінська лікарня»; про звіт про роботу сімейних лікарів НКП «Перегінська лікарня» (Глинка В.Л.)

Селищний голова Ірина Люклян

Протокол вела: Мар’яна Русин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *