Відділ економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму повідомляє

Агенство стратегічних рішень “Ші Стретеджіс” інформує про те, що з 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Бажаючим вийти зі стану бідності буде запропонована допомога розміром до 15 мінімальних зарплат (на початок 2022 року – 97 500 грн) для оплати рахунків на придбання необхідного для заснування власної справи обладнання і матеріалів.

Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках.

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися за телефоном: 098 876 99 56 або електронною адресою: media@strategi.com.ua.

Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies є консультантом Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *