Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) інформує

26 травня 2021 року в залі засідань Народного Дому відділу культури Перегінської селищної ради відбулися збори з соціальними робітниками Територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Перегінської селищної ради.
У порядку денному були розглянуті такі питання:

  • про підсумки роботи Терцентру за три місяці та пріоритетні напрямки роботи на наступний період;
  • про співпрацю працівників Терцентру з сільськими старостами;
  • про затвердження нових форм документів для прийняття на обслуговування осіб похилого віку та осіб з інвалідністю.
    Про нові правила отримання житлових субсидій виступила директор Терцентру О.Бойко.
    Заступник голови Перегінської селищної ради В.Глинка ознайомив присутніх з питаннями перспективи відкриття паліативної допомоги в селищній громаді.
    Заступник директора Терцентру Х.Мельникович обумовила завдання щодо виявлення громадян похилого віку, інвалідів, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують соціального обслуговування відділенням Терцентру.
    Також звернула увагу, що не дивлячись на поступове послаблення карантинних обмежень, необхідно дотримуватися правил безпеки в умовах пандемії COVID-19.Це необхідно як на індивідуальному, так і на груповому рівні: рекомендації, щодо запобігання поширенню інфекції ефективно працюватимуть лише тоді, коли їх будуть дотримуватися всі.
    На завершення зборів були розглянуті різні організаційні питання в частині виконання виконавської та трудової дисципліни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *