Благоустрій селища Перегінське триває…

Вже два тижні поспіль центром селища несеться стукіт інструментів, гуркіт службових автотранспортів, запах фарб, голоси працюючих… Тут вельми велелюдно (крім відвідувачів магазинів та супермаркетів в передвеликодні свята) і не дивно, адже за вказівкою селищного голови Ірини Люклян на території Перегінської територіальної громади було активовано практично всі сили та засоби як в селищі Перегінське, так і в селах Небилова, Ясень, Слободи Небилівської, Красне, Закерничне, Осмолода, Сливки з метою підготовки до Великодніх свят. Роботи тривають і надалі.

До проведення всіх робіт активно залучаються активісти громади, працівники установ та закладів, старости та однодумці, члени виконавчого комітету та члени депутатського корпусу. Так вже за кілька років жителі селища та гості громади в місцевому парку Перегінського будуть мати можливість зафіксувати радісні посмішки дітей, молодих людей та гостей під пахучим цвітом сакур, доторкнутися до квіток гібіскусу, присісти біля цвітучих композицій. Від автора хочеться додати кілька слів – головне бажання, а засоби знайдуться!!!

За таким гаслом – розвиток нашої територіальної громади неминучий, зокрема в галузі туризму, культури, бізнесу, сільського господарства, спорту…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *