Служба у справах дітей інформує

Діти – сучасне і майбутнє будь-якого народу і держави, ми несемо відповідальність за їх життя і здоров’я. Молоде покоління визначатиме успіх політичного, економічного, інтелектуального та культурного поступу. В будь-яких сферах суспільного життя, на всіх його рівнях діти є найбільш беззахисними і безпорадними. І тільки ми повинні бути захисниками і представниками прав дітей.
З метою створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, підтримки сімей які перебувають в складних життєвих обставинах, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, профілактики негативних проявів розпочала свою діяльність служба у справах дітей Перегінської селищної ради.
Згідно структури Перегінської селищної ради штатна чисельність служби складає три одиниці.
Служба у справах дітей Перегінської селищної ради відповідно до покладених на неї завдань організовує розроблення і здійснення на території громади заходів, спрямованих на поліпшення становища дітей, їх фізичного, інтелектуального і духовного розвитку, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, запобігання вчинення дітьми правопорушень; здійснює інші функції, які випливають з покладених на неї завдань, відповідно до законодавства.
Служба у справах дітей будує плани на майбутнє і бере на себе зобов’язання докласти максимум зусиль на виконання всіх наболілих питань і на вирішення найважливіших проблем, пов’язаних із захистом прав дітей.
Кожна дитина потребує особливої уваги, терпіння і любові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *