Відділ економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму

Про участь Перегінської територіальної громади у конкурсі спрямованого на поліпшення соціально-економічних умов життя в громаді

Відділом економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, сільського господарства та туризму Перегінської селищної ради спільно з Ясенським ліцеєм Перегінської селищної ради та ініціативною групою громади підготовлено заявку на участь у конкурсі проектів із поліпшення соціально-економічних умов для ОТГ оголошеним представництвом МОМ в Україні в рамках проекту «Протидія торгівлі людьми в Україні (СТІР)» за підтримки Агенства США з Міжнародного розвитку (USAID).
У разі відбору поданого проекту, МОМ проведе виїзні оціночні візити для зустрічі з ініціативною групою на чолі с головою ТГ, за результатами якої буде прийнято рішення про надання чи відмову фінансування.
З умовами конкурсу можна ознайомитися на посиланням http://ukraine.iom.int/ua/mom-zaproshuye-otg-na-konkurs-proektiv-iz-polipshennya-socialno-ekonomichnyh-umov

Про проект
Проект «Спортивний зал – візитка ліцею» розроблено для популяризації здорового способу життя серед молоді. Фізичний розвиток, спортивна підготовка, створення здоров’язберігаючого середовища, збереження і зміцнення здоров’я здобувачів освіти є одним із основних завдань ліцею. Участь у даному проекті обумовлена необхідністю ефективного функціонування спортивної зали ліцею, як спортивного центру не лише для учнів, їх батьків та вчителів, а й для мешканців сіл Ясень, Гриньків, Кузьминець, Осмолода. 3 1977 року у спортивному залі не проводився капітальний ремонт, внаслідок чого він знаходиться у незадовільному стані. Застарілий спортивний інвентар, замокла стеля, обшарпані стіни. Спортзал використовується не лише для проведення уроків фізичної культури, а й для гурткових занять груп дитячої юнацької спортивної школи (ДЮСШ), будинку дитячої юнацької творчості, центру вечірнього дозвілля молоді футбольної команди с.Ясень «Лімниця», проводяться тренування з виду спорту «Бочча» для людей з інвалідністю та спортивних секцій. Тому спортивний зал має бути безпечним і відповідати сучасним нормам.
В результаті реалізації проекту планується створення сучасної інфраструктури для розвитку фізичного виховання та спортивної підготовки учнівської молоді; збільшення кількості залученої учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом; покращення показників стану фізичної підготовленості учнівської молоді; здобуття учнівською молоддю здатності і бажання дотримуватись здорового способу життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *